....olitte tehneet hienoa työtä auttaessanne minua opiskelumateriaalin hankinnassa, Kiitos. Säästän kaikki karkkipaperit ja ompelen kesällä lisää pussukoita. 

Ensimmäiseen "namupussiini" valitsin Suomen värit, sinisen ja valkoisen, kun kotoa löytyi sinistä vuorikangasta.  Otinkin todella haasteellisen tehtävän, sillä lipun osat olivat eri kohdista poikki ja kuvioiden asetteleminen kankaalle vei aikaa.

 Karkkipaperit ommeltiin kiinni vuoriin ja päälle ommeltiin läpinäkyvää muovia. Vetoketju ommeltiin ennen sivusaumoja. Ompeleet tehtiin nurjalta puolelta ja pussin kääntäminen oikeinpäin mursikin sitten karkkipapereita.

 Suurin osa kurssilaisista oli tehnyt pussukkansa killtävistä, foliopintaista papereista ja se oli aloittelijalle vika tikki. Karkkipaperit murtuivat käännettäessä, mutta onneksi olivat muovin sisässä. Eka pussi kannattaa tehdä esim kettu tai Marianne karkkipapereista, sillä ne eivät murru niin helposti kuin foliopohjaiset. Kolmen tunnin työ meni hiukan hukkaan, kun lopputulos ei ollut miellyttävä.

 Aikaa vievää, haasteellista ja osin hankalaakin ommeltavaa. Namupussukoiden tehtailijaa minusta ei tule, mutta saamani karkkipaperit hyödynnän pikkuhiljaa.

Tällä viikolla alkaa kuvallinen ilmaisu ja plastinen sommittelu, sekä nahkatyöt, joita odotan innolla.